Uljna emulzija za telo 200ml

Uljna emulzija za telo 200ml

1.560,00 RSD

Sanovita uljna emulzija za telo 200ml sadrži optimalan uljni sastav za zrelu i suvu kožu. Uljna emulzija ima sastojke koji dubinski hrane i neguju kožu.

Odlična je kod ispucale i isušene kože, a rezultati se vide već posle prvog korišćenja. Izvrsna i za masažu u profesionalnoj nezi.Reddit

Detaljni opis

Body Care
Body Oil Emulsion

Jojobino ulje (Buxus chinesis) vlaži kožu i čini je glatkom i nežnom na prvi dodir.

Ekstrakt korena đumbira (Zingiber officinalis), ima dominantno dejstvo da apsorbuje toksine i pojača razmenu materija u kožnom tkivu, što omogućava jedrost svakoj njegovoj ćeliji.

Kožu čini baršunastom i mekom. Uljna emulzija je odlična za probleme isušenog temena glave ili probleme sa vlasištem. U tim slučajevima, treba je naneti na ta mesta, umasirati je i ostaviti da deluje najmanje sat vremena ili preko cele noći. Nakon toga Sanovita uljnu emulziju treba isprati šamponom iz Sanovitine kolekcije, i to najmanje dva šamponiranja kako bi se potpuno isprala masnoća koju uljna emulzija stvara.

Sanovita uljna emulzija za telo 200ml je pravi izbor za podmlađivanje ćelije vaše kože.


Način upotrebe
 

Losion za telo je proizvod za svakodnevnu upotrebu, a uljna emulzija se koristi 2-4 puta nedeljno, dok kod izrazito suve kože preporučujemo njenu svakodnevnu upotrebu.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar