Šampon za kosu 200ml

Šampon za kosu 200ml

600,00 RSD

Biljni šampon za negu kose predstavlja najvažniji kozmetički proizvod za održavanje čistoće i negu vlasi kose i kože temena.

Čestice prašine, smoga, čađi, prirodna masnoća kože, zatim znoj, izumrle ćelije kože glave su faktori koji utiču na stvaranje nečistoća na vlasištu glave.Reddit

Detaljni opis

Special Care
Hypoallergenic Shampoo (pH 5, 6)

Čičkovo ulje (Arctium Lappa) kojim obiluje šampon, ima antibakterijsko i antiseptično dejstvo. Uz ove lekovite karakteristike, utrljavanjem ovog ulja podstiče se cirkulacija krvi u koži glave i ishrana korena kose, suzbija se perut i neguje oštećena vlas kose.

Pantenol je vitaminiz B grupe vitamina, koji je normalan sastojak kože i kose. Korišćen u prirodnom obliku dovodi do normalnog funkcionisanja epitelnog tkiva kože. Nedostatak ovog vitamina dovodi do depigmentacije i deskvamacije (ljuspanja) kože.

Pantenol stimuliše razmenu materija u krvi, vezuje i zadržava vodu, čime sveukupno našoj koži vraća vlažnost i mekoću. Na taj način vraća se sjaj vlasima kose.

Pantenol i čičkovo ulje čine Sanovita Šampon za kosu pravim izborom kako bi obezbedili vašoj koži zdravu i prirodnu negu.


Način upotrebe
 

Ovaj blagi šampon koristiti kontinuirano za pranje kose, jer joj obezbeđuje negovan izgled i sprečava, ili vidno ublažava, njeno oštećenje. Ako ga koristite u kombinaciji sa uljnom emulzijom kao masku za kosu koju ćete držati tokom noći oporavićete njenu strukturu do željenog sjaja. Još jedna mogućnost je da se šampon koristi i kao kupka za tuširanje, za prvi korak u nežno odnegovanoj koži tela.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar