Ganoderma lucidum /Reishi/
Reishi ekstrakt 60 kapsula
Reishi dijetetski suplement sertifikat 1
Reishi dijetetski suplement sertifikat 2

Reishi ekstrakt 60 kapsula

Ganoderma lucidum gljiva, Snažna podrška vašem imunitetu je ponovo dostupna!
3.600,00 RSD
Azijska "pečurka besmrtnosti". Otkrijte tajne tradicionalne medicine dalekog Istoka gljivom Reishi. Vraća vitalnost, poboljšava san, anti-age efekti i mnogi drugi...


Reddit

Detaljni opis

EKSKLUZIVNO U SRBIJI - JEDINO NA PRO100HEALTHY.RS

PROIZVOD JE SERTIFIKOVAN KAO DIJETETSKI SUPLEMENT U REPUBLICI SRBIJI

SVI KUPCI MOGU DA ISKORISTE VAUČER I SMANJE CENU NA 2520 RSD


Ganoderma lucidum /Reishi/

U Aziji ova gljiva je korišćena kao prirodni lek još pre 4000 godina, nazivali su je nebeskom travom i pečurkom  besmrtnosti. Od nje su se pripremali čajevi, tinkture i različiti lekoviti preparati.

Raste na mrtvim i umirućim stablima hrasta, bresta i javora, šljive, nekada priljubljena uz panjeve ili vezana za korene drveća.

Ganoderma Lucidum sadrži visoku koncentraciju:

 • organskog  Germanijuma
 • polisaharide
 • beta glukan, i
 • Selen.

Tradicionalna upotreba;

 • Održava vitalnost, jača Qi (životnu energiju);
 • Antitumorsko dejstvo
 • Jača i uravnotežava funkciju srca
 • Poboljšava san
 • Jača imuni sistem
 • Otklanja stres
 • Pomaže kod problema sa kožom


Primena pečuraka u praksi:

 • Jača imuni sistem i pomaže kod alergija

Ova pečurka ima svojstvo imunomodulatora, jača imuni sistem kada je slab a sprečava patološki imuni (autoimuni) odgovor. Mnogo je korisnija kod hroničnih bolesti disajnih organa kao što su respiratorne alergije, kašalj, astma, hronični bronhitis, nego kod akutnih bolesti na koje ima znatno slabiji efekat. Istraživanja urađena u Kini i Japanu  pokazala su da Reiši blokira sva četiri puta koja su povezana sa nastankom alergijskih reakcija, izazivajući supresiju prostaglandina koji su odgovorni za nastanak upalnih procesa i sprečavajući lučenje histamina koji je odgovoran za pojavu alergijskih reakcija. Pošto su u kineskoj medicini, za proces disanja vezana dva  organa – bubrezi i pluća, veoma je korisno ovu biljku kombinovati sa Kordicepsom, pa se po preporuci Kordiceps uzima ujutru a Reiši uveče.

 • Poboljšava fizičko i mentalno stanje

Po tradicionalnoj medicini Reiši spada u gljive koje preko dejstva na srce umiruju duh, stvarajući emocionalni i mentalni balans. Usled traume i šoka, razvijaju se anksioznost, depresija, panični napadi i nesanica, a smatra se da Reiši gljiva može biti veoma delotvorna kod ovakvih stanja, te se iz tih razloga kaže da ova gljiva može „vratiti sjaj u očima“.

 • Poboljšava zdravlje srca i krvnih sudova

Komponente Reiši gljiva koje direktno utiču na zdravlje kardiovaskularnog sistema su steroli, polisaharidi (beta D-glukan), triterpeni (ganodermična kiselina) i adenozin. Kod osoba koje su uzimale Reiši kao suplement, smanjen je nivo štetnog LDL holesterola, znatno se poboljšala cirkulacija u krvnim sudovima, značajno je regulisan nivo šećera u krvi, a zahvaljujući adenozinu  smanjeno je stvaranje plakova u krvnim sudovima. Sve ovo značajno može pozitivno uticati na kardiovaskularni sistem i biti od velikog značaja u prevenciji bolesti srca i krvnih sudova.

 • Pomoćna terapija kod kancera

Antitumorski efekti ove gljive poznati su od davnina. Mnoga naučna istraživanja potvrdila su njihovu dugogodišnju primenu kao antitumorskog leka. Kod invazivnih karcinoma prostate i dojke, značajno može smanjiti i usporiti rast tumorskih ćelija. Zahvaljujući svojoj imunomodulatorskoj sposobnosti značajno može pomoći kod tumora pluća uzrokujući apoptozu (programiranu smrt tumorskih ćelija). Takođe, dokazano smanjuje aktivnost Ebstain-Barr virusa koji se dovodi ne samo u vezu sa mononukleozom već je odgovoran i za pojavu Burkitovog lifoma kao i Hočkinovog i non-Hočkinovog limfoma i kancera želuca.

 • Anti-aging gljiva

Smatra se da komponente Reishi gljiva zahvaljujući svojim antioksidativnim sposobnostima, mogu usporiti oštećenje organa, koja nastaju kao posledica starenja organizma.

Rezime:

Reiši gljive samim tim što pozitivno utiču na srce i krvne sudove, utiču na smanjenje štetnog holesterola, sprečavaju oksidativno oštećenje ćelija, održavaju zdravlje bubrega i utiču na jačanje životne energije (Qi), usporavaju proces starenja i održavaju vitalnost organizma. Sve ovo sa punim  pravom opravdava epitet koji joj je dat “pečurka besmrtnosti”.

Upozorenje:Proizvod nije namenjen deci, trudnicama, dojiljama kao i osobama preosetljivim na njegove sastojke.

 
Upotreba: 2-4 kapsule dnevno, dnevna doza se ne sme prekoračivati.

Aktivni sastojci u 4 kapsule:
Suvi kstrakt gljive Reishi (Ganoderma Lucidum) - 1200 mg
Od toga polisaharidi - 360 mg
Suvi ekstrakt acerole (Malphigia punisifolia) 17% Vitamin C - 160 mg

Vitamin C iz Acerole (Malphigia punisifolia) - 27 mg


Slični proizvodi


Komentari

 • mimo - 27.07.2019.

  Reishi, pecurka besmrtnosti, cuo sam skoro za nju, interesuje me da li bi pomogla kod psorijaze? » Odgovori na komentar

 • dr24 - 29.07.2019.

  Koliko sam ja informisana ova pečurka se tradicionalno koristi kod kožnih bolesti u koju spada i psorijaza. Možda bi najbolje bilo da probate da koristite Reiši pečurku u kombinaciji sa zeo kremom koju možete nanositi na kožu. » Odgovori na komentar

 • sanja - 29.07.2019.

  ppboljsava imuni sistem i samim tim boljsava opste stanje organizna » Odgovori na komentar

 • Nena - 04.09.2019.

  Postovani, interesuje me tacan sastav reishi kapsula i da li ima dodatke, aditive, konzervanse kao i gluten. Hvala » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 25.02.2020.

   Поштованa,Реиши екстракт 60 капсула је сертификован као дијететски суплемент у Републици Србији. Као такав, овај производ има своју декларацију.Подаци о активним састојцима у 4 капсуле на декларацији су следећи:1. Суви екстракт печурке Реиши (Ganoderma Lucidum) - 1200мг од тога полисахариди - 360мг2. Витамин Ц (из Ацероле - Malphigia punisifolia) - 27мгХвала вам на интересу за наше производе!

 • Goca maksimovic - 04.10.2019.

  Kako se pravi čaj od gljive ja je imam gde mogu da dam tu gljivu pozemky goca » Odgovori na komentar

 • Popović Svetlana - 12.11.2019.

  Imam začepljenje karotida vrs i plakove, LDL hol dijabet, usporen rad štitne, pov pritisak, reiši jel smem koristitiPopović Svdt » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 25.02.2020.

   Postovana Svetlana, preporucujemo vam da nas kontaktirate telefonom kako bi mogli da zakazate konsultacije sa nasim doktorom.Hvala vam na interesu za nase proizvode!

 • Филип - 16.11.2019.

  Да ли се зна тачна концентрација бета глукана по једној капсули? Хвала. » Odgovori na komentar

  • Админ - 19.11.2019.

   Поштовани Филипе,Реиши екстракт 60 капсула је сертификован као дијететски суплемент у Републици Србији. Као такав, овај производ има своју декларацију.Подаци о активним састојцима у 4 капсуле на декларацији су следећи:1. Суви екстракт печурке Реиши (Ganoderma Lucidum) - 1200мг од тога полисахариди - 360мг2. Витамин Ц (из Ацероле - Malphigia punisifolia) - 27мгХвала вам на интересу за наше производе!

 • Ljubisa - 19.11.2019.

  U kom periodu se bere ova gljiva i dali je neko odkupljuje » Odgovori na komentar

  • Admin - 19.11.2019.

   Postovani,Nemacki proizvodjac Hawlik, od kojeg mi uvozimo proizvode ima sopstvenu proizvodnju ovih gljiva, u kontrolisanim uslovima. Kada su gljive spremne za procesuiranje, od njih se pravi koncentrovani ekstrakt.Sto se tice vaseg pitanja, mi podatke o berbi gljiva u prirodnim uslovima nemamo. Nasa preporuka je da kontaktirate neki sajt vezan za agro privredu!Stay healthy!

  • Мирољуб Лекић - 06.06.2020.

   Postovani Ljubisa,gljiva se bere u fayi zrelosti,at jje kada joj je sesir potpuno razvijen i kada je boja sesira tamno crena do bordo boje.

 • ZORAN VASIĆ - 19.11.2019.

  KAKO SE NARUČUJE --- ADMIN --- Postovani, kontaktirajte nas na 011 2016 412 ili 011 2016 480 kako bi vam pomogli sa procesom porucivanja! » Odgovori na komentar

 • Darko Jeremić - 19.11.2019.

  Ugrađen mi je inplantat(koleno), pre tri god. Smem li koristiti ovaj Suplement, s'obzirom da podiže imunitet? Pitam zbog odbacivanja stranog tela. Prisutno je i autolmuno oboljenje - štitna žlezda. Hvala. » Odgovori na komentar

  • ADMIN - 20.11.2019.

   Postovani Darko,Povecavanje imuniteta moze dovesti do odbacivanja stranog tela samo kod transplantacije organa! U slucaju implanta, odnosno razlicitih silikona ili metalnih implanta, ne postoje nikakve kontra indikacije koje upucuju da ce povecavanje imuniteta dovesti do odbacivanja implanata. Sto se tice vaseg drugog pitanja, Reishi gljiva ima imuno modulatorne efekte i proizvodjac (Hawlik) nije ukazao na negativne kontra indikacije kod autoimunih bolesti.Hvala vam na interesu za nase proizvode!

 • Dalibor - 28.11.2019.

  Interesuje me da li samo usporava proces i regenerise jetru kod hepatitisa c ili postoji mogucnost da izbaci virus iz krvi?u prevodu da li moze trajno uticati na hronicni hepatitis c i zauvek ocistiti zarazenu krv???hvala unapred na odgovoru » Odgovori na komentar

  • ADMIN - 29.11.2019.

   Postovani Dalibore, Neke studije pokazuju slucajeve u kojima je koriscenjem Reishi gljiva doslo do potpune eradikacije (unistenja) virusa. Medjutim, ovo zavisi od velikog broja faktora, ponajvise od imuniteta i karakteristika samog pacijenta. Tako da ono sto je mozda izazvalo eradikaciju virusa kod jedne osobe, uopste ne mora da utice na isti nacin kod druge. Ono sto mozemo da vam kazemo sigurno jeste da Reishi poboljsava imunitet, i da bi svakako trebalo da pomogne kod tretmana hepatitisa C. Hvala vam na interesu za nase proizvode!

 • Aleksandra - 07.12.2019.

  Kakav uticaj ova pecurka ima na sistemski lupus » Odgovori na komentar

  • ADMIN - 09.12.2019.

   Postovana Aleksandra,Kontaktiracemo naseg doktora i potruditi se da vam damo odgovor u najkracem roku.Hvala vam na interesu za nase proizvode!

  • ADMIN - 17.12.2019.

   Postovana Aleksandra, Reishi gljiva ima potentna imunomodulatorna dejstva. U skladu sa tim, mogu da je koriste ljudi sa sistemskim obolenjima, ukljucujuci i sistemski lupus.Hvala vam na interesu za nase proizvode!

 • Milica - 15.02.2020.

  Postovani, da li se kapsule piju pre jela ili posle i da li mogu da se popiju uvece pre spavanja? Hvala unapred! » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 18.02.2020.

   Postovana Milice, preporuceni dnevni unos je 2-4 kapsule, uz dosta tecnosti, uzimati uz obrok. Stay healthy!

 • ola - 25.02.2020.

  da li su iste mene pre mesec dana mi je preporucio dr u vezi cin1..ali su na bazi ulje iz spora..ali skupo sam platila skoro 11000din...u vellmedicu ..da li ima neke razlike posto bih narucila kod vas ..pozz » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 25.02.2020.

   Postovana Ola, dijetetski suplement Reishi ekstrakt 60 kapsula je proizvod nemackog proizvodjaca Hawlik. Proizvodi se prave od koncetrovanog ekstrakta Reishi gljiva u veoma kontrolisanom procesu. Sigurno mozete da koristite ovaj proizvod ukoliko vam je doktor preporucio koriscenje Reishi gljive. Hvala vam na interesu za nase proizvode!

 • Marija - 17.04.2020.

  Zasto je kod vas 3600din a na drugim sajtovima skuplje, da ije neki fejk ili ko zna sta, ne zelim da Vas vrrdjam ali samo me zanima d ali je cena ista i sad i dali ima u obicnim boljim apotekama da se uzme. HVALA » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 21.04.2020.

   Postovana Marija,
   Izvinjavamo se sto vam tek sada pustamo komentar ali nismo bili u mogucnosti ranije usled Uskrsnjih praznika, kao i ove pandemije Koronavirusa.
   Sto se tice vaseg pitanja, proizvodi medicinske gljive nemackog proizvodjaca Hawlik (koji je najverovatnije najpoznatiji evropski proizvodjac medicinskih gljiva) koje mozete naci na nasem sajtu su proverenog kvaliteta.
   Svi proizvodi su sertifikovani kao dijetetski suplementi u Republici Srbiji. Cena ovih proizvoda u Nemackoj je 32 EUR, dok ih kod nas mozete kupiti po ceni od oko 30 EUR (sa bonus vaucerom cak i manje). Ova razlika u ceni je takva jer je platezna sposobnost nemackih gradjana znacajno veca nego kod nas.
   Sto se tice vaseg drugog pitanja, zasto neki drugi sajtovi imaju i do 3 puta vece cene, mi na to nemamo drugog odgovora, osim da su u pitanje ne-fer poslovne prakse sa ciljem da kupcima uzmu sto vise novca.
   Stay healthy!

 • Nikola - 24.08.2020.

  Dali pomaze kod prevencine hiva » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 24.08.2020.

   Postovani Nikola,
   Prenecemo pitanje nasem doktoru i javiti vam odgovor.
   Hvala vam na interesu za nase proizvode!

Pošalji komentar