Regenerativna krema 50ml

Regenerativna krema 50ml

1.320,00 RSD

Proizvod je namenjen potpunoj regeneraciji umorne i beživotne kože.

Regenerativna krema namenjena je nečistoj, umornoj i uopšte, problematičnoj koži. U takvim slučajevima se koristi kao noćna nega kože lica umesto noćne kreme. Bogata je aktivnim sastojcima i sadrži važnu koncentraciju zeolita koji je snažan detoksikator i antioksidant.Reddit

Detaljni opis

Special Face Care
Regenerative Cream

Maslinovo ulje (Olea Europea) je izuzetno snažan antioksidant koji pomaže u sprečavanju upalnih procesa na koži. Zaceljuje oštećeno tkivo, ali i usporava proces intenzivnog starenja kože. Sadrži oko 70% mononezasićenih masnih kiselina (najviše oleinske kiseline), koje pomažu uravnoteženom lučenju masnoća u koži, što ga čini neophodnim za njenu kvalitetnu negu. Maslina predstavlja obilan i jedini biljni izvor skvalena, supstance koja omogućava duboku hidrataciju celokupnog kožnog tkiva, važnog koraka u podmlađivanju kože.

Slatki koren (Glycyrrhiza gabra), ima antiseptičko i antibakterijsko dejstvo koje štiti kožu
od poremećenog stanja uobičajenog broja mikroorganizama u njoj.


Način upotrebe
 

Krema se nanosi na kožu koju ste prethodno očistili tonikom, bilo ujutro ili uveče (pogledati tabelu na kraju kataloga). Iako je prvenstveno namenjena koži sa problemima, povremeno je možete koristiti kao posebnu dnevnu negu suve kože. Zbog potpuno prirodnog sastava, krema nema ograničenja ni u upotrebi u drugim slučajevima.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar