Prirodna zaštita 100ml

Prirodna zaštita 100ml

840,00 RSD

Sprej protiv komaraca i drugih insekata je mešavina prirodnih masnih i eteričnih ulja koja štite od komaraca i insekata, a istovremeno hrane i neguju kožu. Namenjen je svim starosnim grupama, kako deci tako i odraslima.

Potpuno prirodan preparat.

 Reddit

Detaljni opis

Special Care
Natural Defense

Ulje slatkog badema (Prunus amygdalus dulcis oil) sadrži u sebi oleinsku i linolnu masnu kiselinu i namenjeno je svim tipovima kože, posebno dečijoj koži i koži koja je sklona iritacijama.

Niaouli ulje (Melaleuca quinquenervia oil) je bliski rođak drveta čaja, pored antiseptičkog, antibakterijskog i analgetskog dejstva (ublažava bol) deluje i kao prirodni insekticid koji je neškodljiv.

Kineski biber ili May chang (Litsea cubebe) je pravi tonik za kožu jer je namenjen svim tipovima kože, a posebno koži koja je sklona dermatitisu, ekcemima, alergiji i psorijazi. Deluje kao prirodni antiseptik.

Kajeput ulje (Melaleuca cajeputi oil) u aromaterapiji ulje ove biljke koristi se za terapiju gljivičnih oboljenja a veoma je efikasno u odbrani od različitih vrsta insekata.

Ulje lavande (Lavandula angustifolia oil) se kao etarsko ulje od vajkada se koristi za tretiranje opekotina i rana, ali i kod poremećaja periferne cirkulacije.

Ovi prirodni sastojci čine Sanovita prirodnu zaštitu od komaraca i drugih insekata jedinim pravim izborom za vašu kožu. Nežna Sanovita Special Care linija obezbeđuje blagu negu vaše kože pogodne za sve tipove kože i životna doba dok u isto vreme štiti od komaraca.


Način upotrebe
 

Sprej se nanosi na nezaštićene delove tela. Prema potrebi postupak se može ponoviti u redovnim vremenskim razmacima.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska

 


Komentari

Pošalji komentar