Prečišćivač vazduha Nobel-Ambilife + 2 filtera za vazduh gratis
Preciscivac vazduha Nobel Ambilife plus 2 filtera gratis 1
Ambilife EMC sertifikat
Ambilife preciscivac vazduha LVD sertifikat
Ambilife fotokataliticki preciscivac vazduha za stan
Ambilife fotokataliticki preciscivac vazduha za kancelariju
Ambilife fotokataliticki preciscivac vazduha akcija

Prečišćivač vazduha Nobel-Ambilife + 2 filtera za vazduh gratis

40.800,00 RSD
32.640,00 RSD
Aparat za prečišćavanje vazduha Nobel-Ambilife je fotokatalitički prečišćivač vazduha namenjen neutralizaciji, prečišćavanju i dezinfikovanju vazduha.


Reddit

Detaljni opis

RUSKI PROIZVOD

 

SPAS ZA SRBIJU

UREĐAJ UBIJA VIRUSE I BAKTERIJE 

UREĐAJ PREČIŠĆAVA ČESTICE:
PM 10
PM 2.5
PM 0.4

Akcija 20% sniženja traje od 1.9.2020 - 30.9.2020
Eventualna ograničenja dostave 

Nobel-Ambilife - Inovativni prečišćivač vazduha dostupan svima

Aparat za prečišćavanje vazduha Nobel-Ambilife je fotokatalitički prečišćivač vazduha koji dezinfikuje vazduh i namenjen je neutralizaciji, prečišćavanju i dezinfikovanju vazduha u zatvorenom kućnom ili radnom prostoru. Ovaj uređaj je rezultat naučno-tehnološkog istraživanja ruskih, nemačkih i švajcarskih naučnika, viskog je kvaliteta i jedinstvenog načina prečišćavanja vazduha.

Ono što prečistač vazduha za kućnu upotrebu Nobel-Ambilife izdvaja od svih drugih je upravo fotokatalitičko dejstvo titanijum-dioksida koje razgrađuje štetne komponente iz vazduha. Proizvodi ga naučno-medicinska firma “Амбилайф“ iz Rusije. Institut Katalize sibirskog odseka ruske Akademije nauka (Novosibirsk) je razvio metod dezinfekcije i prečišćavanja vazduha putem procesa fotokatalize.

On praktično predstavlja medicinski uređaj u varijanti za kućnu upotrebu, s obzirom da se proizvodi navedene ruske firme koriste u zdravstveno-medicinskim ustanovama dugi niz godina, i to prvenstveno u operacionim salama.

Uređaj je zaštićen patentom N° 97810 od 27.04.2010. godine.

Prečišćavanje vazduha se odvija u dve etape:

a) prva etapa je mehaničko prečišćavanje, putem koje se neutrališu čvrste čestice prašine, polena i krzna (životinjske dlake);

b) druga etapa je fotokataliza, gde vazduh, prečišćen od čestica prašine, polena i krzna, prolazi kroz fotokatalitički filter. Pod dejstvom UV zračenja dolazi do fotokatalitičke oksidacije, kojom se uništavaju patogeni mikroorganizami i organski gasoviti zagađivači iz vazduha.

Na ovaj način se razlažu sledeći zagađivači:

 • neprijatni mirisi;
 • duvanski dim;
 • gar, čađ, smog;
 • štetne otrovne materije: ugljen-monoksid, metanol, amonijak, azotni oksidi, vodonik-sulfid, fenol, izduvni gasovi;
 • otrovna organska jedinjenja: hlor, estri, ugljovodonici (npr. isparenja kućne hemije).

Zahvaljujući molekulima vodonik-peroksida, poznatim po antiseptičkim svojstvima, uništavaju se bakterije, virusi, pa čak i za čoveka najopasniji mikrobi: escherichia coli i staphylococcus aureus.

Baktericidno dejstvo fotokatalize se razlikuje od direktnog izlaganja UV zračenju: antioksidanti koji su se formirali razgrađuju spoljašnju opnu mikroba, tako da se uništavaju čak i organizmi koji su otporni na UV zračenje, npr. bacili tuberkuloze, spore plesni i buđi.

Na ovaj način se postiže molekularni nivo zaštite od patogenih mikroorganizama. Osim toga, nakon što se nađu u vazduhu prostorije, antioksidanti se sudaraju sa za-gađivačima i razlažu ih na bezopasne supstance (uglavnom na vodu i ugljen- dioksid). Molekularni nivo, na kom fotokatalitički filter prečišćava vazduh, trenutno predstavlja najveće dostignuće savremene nauke u toj oblasti.

Prečišćivač vazduha Nobel-Ambilife je namenjen za upotrebu u poslovnim, proizvodnim, kancelarijskim, stambenim prostorijama, kao i u predškolskim i školskim ustanovama. Uređaj u prisutstvu ljudi prečišćava i dezinfikuje vazduh (uništava mikroorganizme), nije štetan za ljudski organizam, nije izvor jakog UV zračenja i ozona, i ne jonizuje vazduh.

Prilikom kupovine dobijate i 2 filtera za vazduh, što znači da godinu dana ne morate brinuti o kupovini novih filtera.

Prečišćivač vazduha Nobel-Ambilife je bešuman, lako prenosiv, efikasan i siguran način da učinite zdravim bilo koji deo svog životnog i radnog prostora.

Vazduh, uz vodu najvažniji element života, zagađen je sve više i kao takav bitno povećava globalni rizik za ljudsko zdravlje. Ako kao individua nismo u stanju da rešimo problem njegove zagađenosti na globalnom nivou, ono što možemo je da poboljšamo kvalitet vazduha u zatvorenim životnim i radnim prostorima, u kojima provodimo najveći deo vremena.

Vazduh u zatvorenim prostorima može i nekoliko puta biti zagađeniji od spoljašnjeg, uzimajući u obzir činjenicu da svi aparati za domaćinstvo, PVC stolarija, nameštaj, tapete, sve vrste deterdženata, itd., zasićuju vazduh toksičnim jedinjenjima, što za posledicu ima povišen nivo prašine i mikroba koji dovode do pojave alergija i respira-tornih oboljenja. Zagađenom vazduhu smo izloženi svi, ali najugroženije su osetljive grupe stanovništva (deca, stare osobe, različite kategorije hroničnih bolesnika).

Kako da svakodnevno udišemo vazduh koji je istovremeno i prečišćen i dezinfikovan? Kako da lično rešimo problem sve zagađenijeg vazduha? Kako da se rešimo alergija na uzročnike koji dolaze iz vazduha?

Odgovor je jednostavan, tehnološki najsavremenijim uređajem za prečišćavanje vazduha Nobel-Ambilife, koji će naše domove i kancelarije snabdeti ne samo prečišćenim, već i dezinfikovanim vazduhom visokog kvaliteta.

Nobel-Ambilife će Vam omogućiti da dišete kvalitetno, sigurno i bez rizika!

 

ANTIVIRUSNA DEJSTVA FOTOKATALITIČKE DEZINFEKCIJEVirusi za koje je pokazano da se uništavaju fotokatalitičkom dezinfekcijom

Domaćin Virus Referenca
Bacteriodes fragilis Nije specifikovan Armon et al. (1998)
Ptice Ptičiji grip A/H5N2 Guillard et al. (2008)
E. coli Coliphage Guimaraes i Barreto (2003)
E. coli fr Gerrity et al. (2008)
Čovek Hepatitis B antigen na površini virusa HBsAg Zan et al. (2007)
Čovek Grip A/H1N1 Lin et al. (2006)
Čovek Grip A/H3N2 Kozlova et al. (2010)
Čovek Norovirus Kato et al. (2005)
Čovek Poliovirus tip 1 (ATCC VFR-192) Watts et al. (1995)
Čovek SARS koronavirus Han et al. (2004)
Salmonella typhimurium PRD1 Gerrity et al. (2008)

 

Fizičke karakteristike aparata:


1. TEŽINA - 2,4 KG
2. DIMENZIJE - 47 CM x 16 CM x 17 CM (DUŽINA X ŠIRINA X VISINA)


Tehnički podaci aparata

 • Kapacitet protoka vazduha: ≥ 100m³/h
 • Preporučena površina prostorije, za visinu plafona do 2,5m: 33 m²
 • Napajanje: 220V ±10%
 • Frekvencija napajanja naizmeničnom strujom: 50Hz
 • Nominalna snaga: 22W
 • Nivo buke: 34/26Db
 • Dijapazon zračenja UV LED modula: 380 -385nm
 • Masa: 2,4kg
 • Režim rada: min. 8h
 • Dimenzije aparata: 470х160х 170 mm (dužina x širina x visina)
 • Uređaj ima EMC i LVD Potvrde o usaglašenosti, koje je izdala akreditovana ustanova za sertifikaciju i ispitivanje proizvoda.Načini plaćanja tokom akcije 20% sniženja

Artikal Maloprodajna cena u RSD sa PDV-om za jednokratno plaćanje  Maloprodajna cena u RSD sa PDV-om za plaćanje na rate 25% avansnog plaćanja kao uslov za isporuku robe u RSD Iznos svake od 6 pojedinačnih rata u RSD
Aparat za prečišćavanje vazduha Nobel-Ambilife sa 2 vazdušna filtera 32640RSD
32640RSD
8160RSD
4080RSD

 

SPECIJALNE POGODNOSTI PLAĆANJA ZA KORISNIKE BANKA INTESA KREDITNIH KARTICA

BESKAMATNO plaćanje
2 do 12 mesečnih rata
Mogućnost korišćenja bonus vaučera!


Za informacije pozovite:
011 2016  454
011 2016 480
011 2016 410


Slični proizvodi


Komentari

 • Zoran - 29.09.2018.

  Sve ok » Odgovori na komentar

 • Jelena - 14.12.2018.

  Samo ime uređaja Ambilajf ukazuje na kvalitetan život u ambijentu, u kome boravimo. Prečišćivač vazduha Ambilajf na izuzetno savremeni tehnološki način, procesom fotokatalize, vazduh osim što prečisti i dezinfikuje. Ono što ovaj uređaj izdvaja od drugih, između ostalog je i to što on predstavlja medicinski uređaj za kućnu, školsku ili kancelarijsku upotrebu. » Odgovori na komentar

 • Dule - 14.12.2018.

  To je to! » Odgovori na komentar

 • Milada - 02.01.2019.

  Molim vas da mi odgovorite koliko efikasno ovaj uređaj deluje protiv grinja, jer imam astmamticno dete u kući koje je alergično na prašinu? I još jedno pitanje, da li se ovaj uređaj, može kupiti na rate. Hvala unapred, Milada » Odgovori na komentar

  • Admin - 02.01.2019.

   Poštovana Milada, Mehanički filter sakuplja čestice čađi, dima, polen, prašinu i druge krupne čestice dok fotokatalitički filter ima mikrobaktericidni i sterilišući efekat jer uništava bakterije, viruse, gljivice koji su najčešći izazivači ne samo respiratornih već i mnogih drugih bolesti. Grinje su između ostalog prisutne i u prašini koja je u vazduhu i na njih aparat deluje. Što se tiče grinja prisutnih u posteljini i na drugim mestima na njih aparat neće delovati jer se one uklanjaju na drugačiji način. Svakako, Ambilaife preporučujemo svima koji žele da u svom domu udišu čist vazduh a posebno deci, starim osobama i osobama koji pate od čestih respiratornih infekcija, opstruktivnih bolesti pluća, astme, bronhitisa, osobama sa smanjenom plućnom funkcijom, čestim sinuzitisima i respiratornim alergijama. U svakom slučaju može Vam koristiti. Proizvod se može kupiti na rate a na koji način objašnjeno je na našem sajtu ali nas možete pozvati i telefonom. Srdačan pozdrav

  • MIlada - 05.08.2019.

   @Admin .. hvala puno na odgovoru!

 • Dejan Calovic Bar - 04.02.2019.

  Interesuje me kupovina, ali samo bez ikakvih avansa prije isporuke. Ako imate redstavnike za Cg. dajte mi broj tel. » Odgovori na komentar

  • Admin - 04.02.2019.

   Poštovani, Hvala vam na vašem interesu, naravno učinićemo sve da izadjemo u susret svim našim potencialnim kupcima cak i ako zive u drugoj državi.

 • Dejanm - 08.02.2019.

  Samo da pohvalim uredjaj. Mogu vam reci da sam prezadovoljan sa uredjajem. Ispunio je i vise od mojih ocekivanja. Pre kupovine sam se dvoumio, ali nakon malo istrazivanja o samom proizvodu, saznao da je korisna stvar I tako odlucio za kupovinu. Zaista bih toplo preporucio svima, verujete necete se pokajati, vec cete ponovo disati punim plucima :) » Odgovori na komentar

 • Dragana - 10.04.2019.

  Fantastican proizvod » Odgovori na komentar

 • Tanja - 04.05.2019.

  Da li ovo znaci je uredjaj bez filtera, ili ima ugradjena dva, a dobijaju se jos dva gratis? » Odgovori na komentar

  • Admin - 04.05.2019.

   Postovana, Nobel Ambilife preciscivac vazduha je uredjaj koji koristi filtere. UV LED fotokataliticki filter ne zahteva redovnu promenu. Mehanicki filter, tj jedan koji dobijate ugradjen u uredjaj i jos 2 gratis se menja na svakih 4 meseca, tako da kada kupite uredjaj imate filtere za godinu dana. Generalno ovaj period je tacan, osim u slucaju ukoliko preciscivac vazduha koristite u kupatilu ili nekom mestu gde ima mnogo vlage, pa onda moze doci do ubrzanijeg trosenja filtera. Odlicna karakteristika Nobel Ambilife preciscivaca vazduha je sto ne zahteva skup servis, tj mehanicki filter mozete zameniti sami. Za ovu svrhu smo spremili poseban video koji mozete pogledati: https://www.youtube.com/watch?v=YxBNbi218As

 • suzana - 27.07.2019.

  Za cist vazduh, Ambilife procoscivac vazduha Pro100healthy » Odgovori na komentar

 • mimo - 29.07.2019.

  Ambilife prociscivac vazduha nije vise luksuz, vec potreba sa obzirom kakav vazduh udisemo.... » Odgovori na komentar

 • Ana - 01.08.2019.

  Postovani, da li se u ovaj preciscivac mogu dodavati etericna ulja? Hvala unapred » Odgovori na komentar

  • Admin - 02.08.2019.

   Postovana Ana,U filter se ne smeju dodavati nikakva ulja ili tecnosti. Ukoliko imate jos neka pitanja ili zelite dodatne informacije mozete nas pozvati na 011 2016 402, od 9-17h radnim danima.Stay healthy!

 • sanja - 05.08.2019.

  dok nisam imala aparat za prociscavanje vazduha, mogu reci daje bilo pravo mucenje, to sam shvatila tek sada , a sada disemo punim plucima » Odgovori na komentar

 • slavko - 05.08.2019.

  Vazduh nam je sve zagadjeniji, sve vise ima obolenja pluca, a sad i na nasem trzistu Ambilife procoscivac vazduha, stavarno odlicna stvar, moramo uciniti nesto za sebe » Odgovori na komentar

 • zeljko - 05.08.2019.

  ovo se stvarno isplati, dva filtera gratis, a aparat za prociscavanje vazduha nije vise luksuz, vec potreba za zdravlje s obzirom kako nam je vazduh zagadjen » Odgovori na komentar

 • sanja - 05.08.2019.

  odlican aparat za eliminisanje neprijatnih mirisa duvana, smoga, prasine, konacno na nasem trzistu » Odgovori na komentar

 • ceca - 06.08.2019.

  sve pohvale za Ambilife prociscivac vazduha, ja sam prezadovoljna » Odgovori na komentar

 • Maeijana - 24.08.2019.

  Poštvani, da li aparat ima efekta kod alergije na ambroziju » Odgovori na komentar

  • ADMIN - 26.08.2019.

   Postovani,Uredjaj preciscava i vece organske cestice iz vazduha, pa samim tim i aerobne alergene. Alergeni iz vazduha ce fotokatalizom biti razlozeni na svoje osnovne i ne reaktivne cestice, kao sto su H2O, CO2 isl.Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili zelite jos informacija slobodno nas kontaktirajte i telefonom radnim danima od 9-17h na 011 2016 412!Stay healthy!

 • Marjan - 24.08.2019.

  Da li ovaj uredjaj vi montirate i ako ne montirate ko bi tu uslugu mogao uraditi ?! Hvala » Odgovori na komentar

  • ADMIN - 26.08.2019.

   Postovani,Uredjaj je u potpunosti mobilan, lak i jednostavan za prenos i koriscenje. Mozete ga postaviti na zid ili na neki element namestaja. Mi imamo profesionalni servis koji izlazi na teren u slucaju problema sa aparatom, ali montaza nije potrebna!Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte telefonom radnim danima od 9-17h na 011 2016 412!Stay healthy!

 • Marko - 05.09.2019.

  Cekamo novu akciju, nadam se da ce biti uskoro! » Odgovori na komentar

 • Danilo - 09.09.2019.

  Koliko razumem meni za kućubod 60m2 od 3 sobe visine plafona 2.80 treba bar 2 ova uredjaja tj. 82.000 dinara? » Odgovori na komentar

  • ADMIN - 09.09.2019.

   Postovani Danilo,Mi se uvek trudimo da izadjemo u susret svim nasim kupcima. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu dva aparata, mozemo da se dogovorimo oko specijalne cene. Za sve informacije mozete nas kontaktirati radnim danima od 9h-17h telefonom na 011 2016 412

 • Srdjan - 23.10.2019.

  Koliko Kosta jedan filter » Odgovori na komentar

 • Milan - 26.10.2019.

  Postovani, koliko dugo moze uredjaj da se ostavi ukljucenim? ADMIN: Postovani Milane, proizvodjac preporucuje i kontinualno odnosno neprekidno koriscenje uredjaja. Generalna preporuka je barem 8 sati rada aparata, kako bi vazduh u datom prostoru bio potpuno preciscen. Stay healthy! » Odgovori na komentar

 • Sanja - 27.10.2019.

  Gde moze aparat da se vidi, adresa gde se nalazite? Gde se kupuju filteri u Beogradu? Meni trebaju 2 aparata, kolika je cena u tom slucaju? Pozdrav. ADMIN: Postovana Sanja, nasa adresa je Zemun, Beograd, Prve Pruge 1d. Na zgradi pise Nobel Corporation i Energetix. Nase radno vreme je od 9-17h radnim danima i naravno da mozete da svratite da vidite aparat! Sto se tice filtera, mogu se kupiti kod nas, ili mozete da ih porucite sa sajta na kucnu adresu. Ukoliko imate jos pitanja ili zelite bilo kakve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte telefonom na 011 2016 480 ili 011 2016 412. Stay healthy! » Odgovori na komentar

 • Филип - 14.11.2019.

  Поштовани, да ли апарат филтрира и ПМ-10 и ПМ-2,5 честице? Хвала. » Odgovori na komentar

  • Админ - 19.11.2019.

   Postovani Filipe, Nobel Ambilife preciscivac vazduha moze da precistcava cestice velicine PM10, PM2.5 i sve do PM 0.4. Fotokataliticka tehnologija je sposobna da vec u jednom prelazu precisti od 40-60% ovakvih cestica. Stay healthy!

 • Marija Petrovic - 08.12.2019.

  Da li ovaj uredjaj moze da neutralise tzv.PM 10 i PM 2.5 cestice o kojima se ovih dana u Srbiji mnogo prica (bar na internetu...na tv slabo, naravno)? Hvala. Pozdrav » Odgovori na komentar

  • ADMIN - 09.12.2019.

   Postovana Marija, Nobel Ambilife preciscivac vazduha moze da precistcava cestice velicine PM10, PM2.5 i sve do PM 0.4. Fotokataliticka tehnologija je sposobna da vec u jednom prelazu precisti od 40-60% ovakvih cestica. Stay healthy!

 • Biljana - 03.01.2020.

  Da li će filter moći redovno da se nabavlja, koliko dugo traje i koja mu je cena? Pitam zato što sam pre desetak godina kupila ugradini aparat za prečišćavanje vode, ali već posle pet godina firma se povukla sa našeg tržišta i više nije bilo moguće nabaviti filtere. » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 06.01.2020.

   Postovana Biljana, Filteri za Nobel Ambilife mogu da se nabave upravo ovde na sajtu pro100healthy.rs kao i sam uredjaj. Jedan filter prosecno traje oko 4 meseca normalnog koriscenja. Uz sam aparat vi dobijate jedan filter vec u apratu i jos 2 filtera gratis, sto je okvirno dovoljno za koriscenje aparata godinu dana. Sto se tice vaseg drugog pitanja Nobel Corporation, odskora NOBNEK doo je na trzistu vec 19 godina i mi ne planiramo da idemo nigde. To znaci da sto se tice dostupnosti filtera u buducnosti, mi cemo uvek biti tu spremni da izadjemo u susret svim nasim korisnicima. Nobel se vec 19 godina bavi ugradnjom, servisiranjem i odrzavanjem aparata za vodu. Ukoliko ste zainteresovani, za vise informacija mozete nas kontaktirati radnim danima od 9-17h na 011 2016 410. Stay healthy!

 • milena - 17.01.2020.

  da li je filter sa staklenim vlaknima-? » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 21.01.2020.

   Postovana Milena,Mehanicki filter za Nobel Ambilife uredjaj ne koristi staklena vlakna, vec je izradjen od polipropilenskih vlakana.Ni fotokataliticki UV led filter ne koristi staklena vlakna.Hvala vam na interesu za nase proizvode! Ukoliko imate jos pitanja slobodno nas kontaktirajte ovim putem ili telefonima navedenim ispod.Stay healthy!

 • Stojna - 19.01.2020.

  Ja bih molila da mi kazete kojim brojem autobusa moze da se dodje do Vas da se pigleda proizvod. Hvala » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 21.01.2020.

   Ukoliko dolazite iz grada mozete hvatati sledeci prevoz: 17, 83, 85, 88 koji idu preko Mihajla Pupina pored Starog Merkatora. Sa zelenog venca mozete hvatati 84 i 15. Stay healthy!

 • Ljiljana - 19.01.2020.

  Poštovani,Da li dajete garanciju i servis za parat? » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 21.01.2020.

   Postovana Ljiljana, Nobel Corporation, odskora NOBNEK doo vec 19 godina ima profesionalni servis koji pokriva citavu teritoriju Republike Srbije. Sto se tice garancije, kupovinom Nobel Ambilife aparata dobijate i 2 godine garanciju saobraznosti, odnosno 2 godine smo mi duzni da popravimo bilo kakav problem na aparatu! Stay healthy!

 • narcisa kamberovic - 20.01.2020.

  Molim vas da li možemo naručiti taj preciscivac u Sarajevo? Ima dosta zainteresiranih kupaca. Hvala na reakciji. » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 21.01.2020.

   Postovana Narcisa,Nazalost, mi trenutno isporucujemo jedino na teritoriji Republike Srbije,Naravno, mi se uvek trudimo da izadjemo u susret svim nasim kupcima, nezavisno od toga u kojoj drzavi zive.Trenutno, jedino sto mozemo da vam ponudimo je da ukoliko imate nekog u Srbiji, navedete njihovu adresu kao adresu isporuke. Vi onda mozete sa njima da se dogovorite oko toga kako ce oni vama dostaviti uredjaj u BiH kada ga prime.Placanje mozete izvrsiti preko interneta karticama, ili eventualno da ukoliko imate nekog u Srbiji, oni izvrse placanje pouzecem postaru kada posta isporuci robu.Mi se nadamo da cemo u skorijoj buducnosti prosiriti poslovanje i na BiH.Hvala vam na interesu za nase proizvode!Stay healthy!

 • Marko - 25.01.2020.

  Poštovani, dali uređaj ima HEPA filter i ako nema, koja je razlika u odnosu na taj koji ima? Hvala » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 27.01.2020.

   Postovani Marko, uredjaj Nobel Amblife ne koristi perive HEPA filtere. Uredjaj poseduje dva seta filtera - mehanicki filter koji preciscava grube necistoce koji je napravljen od polipropilenskih vlakana, i drugi UV LED filter koji sprovodi reakciju fotokatalize. Mehanicki filteri se menjaju na otprilike svakih 4 meseca, gde se ovaj period moze produziti odnosno skratiti u zavisnosti od toga koliko se uredjaj koristi. Stay healthy!

 • perica - 29.01.2020.

  da li je jednak učinak aparata za čišćenje vazduha bez obzira da li je na zidu ili na nameštaju horizontalno » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 29.01.2020.

   Poštovani Perice,Nema razlike ukoliko uređaj montirate na zid, ili ga postavite horizontalno na neku radnu površinu, sto isl.Uređaj je upravo i dizajniran kako bi bio prenosiv, i kako bi lako mogao da se postavi na nameštaj i druge elemente u kući.Jedino je preporučljivo da uređaj ne držite u nekom uglu na podu i slično, jer je onda teže da se napravi cirkulacija vazduha u prostoru.Ukoliko imate još pitanja slobodno nas kontaktirajte ovim putem, ili telefonom na 011 2016 410 radnim danima od 9-17h.

 • Mladen Gajcanski - 31.01.2020.

  postovani, da li Nobel-ov uredjaj preciscivac vazduha moze da utice ba zdrqvlje dece, zbog UV zracenja, ako se isti nalazi na kracem rqstojanju od 1 m od dece, u duzem periodu? hvala » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 31.01.2020.

   Postovani Mladene, Uredjaj Nobel Ambilife apsolutno nije stetan po zdravlje dece, niti odraslih! UV LED fotokataliticki filter ima efektivni dijapazon od oko 450 nanometara. Poredjenja radi u jednom milimetru ima milion nanometara. Stay healthy!

 • fatmir - 27.02.2020.

  dali ubija korona virus? » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 02.03.2020.

   Postovani Fatmire, uredjaj preciscava cestice do PM 0.4 (0.4 mikrona). Sto se tice virusa oni su cestice manje velicine (~0.125 mikrona) i one se nece hvatati na filter. Medjutim, to znaci da ce ovakve cestice doci do fotokatalitickog filtera koji razlaze jedinjenja na ugljen dioksid, vodu isl. Kada virusi dodju do fotokatalitickog filtera oni bi takodje trebali da budu razlozeni. Naucna istrazivanja pokazuju da proces fotokataliticke dezinfekcije (koji koristi ovaj uredjaj) moze da ubije razlicit broj virusa, medju kojima je i SARS korona virus. Za vise informacija mozete pogledati i ovaj link: https://www.researchgate.net/publication/51080259_Photocatalytic_disinfection_using_titanium_dioxide_Spectrum_and_mechanism_of_antimicrobial_activity#pf9 Stay healthy!

 • zora - 21.03.2020.

  koliko košta 1 aparat » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 23.03.2020.

   Postovana Zoro, cena jednog uredjaja je 32640 RSD. Ukoliko se besplatno registrujete na sajtu mozete smanjiti cenu za dodatnih 2400 RSD, odnosno moze vas izaci 30240 RSD za jedan aparat. Stay healthy!

 • Aleksandar P. Lazarevic - 28.03.2020.

  Postovani,dali mi mozete reci koliko ozona uredjaj proizvodi izrazeno u PPB?Zahvaljujem » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 31.03.2020.

   Postovani Aleksandre,
   Pod dejstvom dugotalasnog ultraljubicastog zracenja UVA (talasna duzina 320-400 nm) dolazi do fotokataliticke oksidacije kojom se unistavaju mikroorganizmi i organski gasoviti zagadjivaci.
   UVA zracenje nije izvor izdvajanja ozona.

 • Vladimir - 29.03.2020.

  Da li uređaj utiče na povećanje broja negativnih jona u prostoriji? Hvala » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 31.03.2020.

   Postovani Vladimire,
   Pod dejstvom dugotalasnog ultraljubicastog zracenja UVA (talasna duzina 320-400 nm) dolazi do fotokataliticke oksidacije kojom se unistavaju mikroorganizmi i organski gasoviti zagadjivaci.
   UVA zracenje nije izvor izdvajanja ozona.

 • Mirko - 05.04.2020.

  Postovani, o kom se tacno modelu radi jer kako vidim postoji vise modela? » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 06.04.2020.

   Postovani Mirko,
   Model koji trenutno imamo u Srbiji je L10016, najaci model iz serije za domacinstva, kancelarije i stanove.
   Stay healthy!

 • Mirjana Nenadović - 25.06.2020.

  Oduševljen a sam. Na Banjici se događa u večernjim satima tokom zime da se šire neverovatan miris smoga i mi smo se spasli sa ovim aparatom. » Odgovori na komentar

 • Dragana - 28.08.2020.

  Koliko kvadrata pokriva » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 01.09.2020.

   Postovana Dragana,
   Uredjaj optimalno pokriva prostor od 33 m2. Za sve vece povrsine ruski proizvodjac preporucuje 2 i vise uredjaja.
   Stay healthy!

 • Zana - 02.09.2020.

  Koja mu je cena sada » Odgovori na komentar

  • ADMINISTRATOR - 02.09.2020.

   Postovana Zana,
   Aparat je u mesecu Septembru na akciji 20% snizenja i cena je 32640 RSD. Ukoliko se besplatno registrujete na sajtu mozete ostvariti dodatni popust u iznosu od 2400 RSD, odnosno cena uredjaja ce tada biti 30240 RSD.Stay healthy!

Pošalji komentar