Peptidni serum 30ml

Peptidni serum 30ml

1.300,00 RSD
Cena za region:
10,83 EUR
* Cene u EUR-ima su informativnog karaktera, uz detaljnija objašnjenja u priloženoj Izjavi o konverziji.


Sanovita Peptidni serum sprečava nastajanje bora, smanjuje vidljivost i dubinu bora od 30 do 100%.

Poboljšava elastičnost kože, pojačava obnovu kože i podstiče proizvodnju kolagena.Reddit

Detaljni opis

Special Face Care
Peptide Serum

Palmitoil tripeptid – 38 je anti-age supstanca koja se koristi protiv bora i starenja. Izveden je iz tripeptida KMK koji se prirodno nalazi u kolagenu VI i lamininu. In vitro studije su pokazale da palmitoil tripeptid 38 pokazuje efekat sličan matrikinu koji stimuliše sintezu šest glavnih proteina: kolagena I, II, IV, fibronektina, hijaluronske kiseline i laminina 5.

Palmitoil tripeptid-1 je supstanca koja pomaže da se poprave vidljiva oštećenja kože kao i da se ojačaju potporni elementi kože.

Peptidi najdelotvornije replikuju ćelije kolagena u koži i na taj način pojačavaju obnovu kože i bolju elastičnost. Peptidi su omiljeni u dermatološkim ordinacijama kao jedan od najprepoznatljivijih tretmana za ublažavanje dubokih bora. Sanovita peptidni serum namenjen je koži na kojoj su vidljive bore, postiže odlične rezultate ako se redovno koristi (2 puta dnevno), čak i kod starijih osoba sa trajnim borama vidljive su promene na koži.


Način upotrebe
 

Za optimalan rezultat najbolje je serum koristitii kao podlogu kremi za lice. Ako smo propustili nanošenje seruma pre kreme, možemo ga upotrebiti posle ili tokom dana da ne izgubimo kontinuitet koji je bitan za delovanje.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar