Multifunkcionalno ćebence za bebe 9 u 1

Multifunkcionalno ćebence za bebe 9 u 1

RASPRODATO
7.200,00 RSD
RASPRODATO - Multifunkcionalno ćebence za bebe pruža adekvatnu i udobnu zaštitu.
 • Zemlja porekla: Makedonija
 • Kategorija: Bebi program
 • Težina po komadu: 0.15 Kg
 • Broj pregleda: 1193

Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanju!

Reddit

Detaljni opis

Multifunkcionalno ćebence za bebe sa 9 funkcija

Multifunkcionalno ćebence za bebe je dizajnirano na taj način da olakša svakodnevne aktivnosti tokom boravka roditelja sa bebama, pružajući im adekvatnu i udobnu zaštitu. Uz pomoć multifunkcionalnog ćebenceta za bebe, više ne postoji briga da li će se dete igrati na nečistoj površini, a ni potreba da se dopunski štite sve površine na kojima se beba nalazi.

Zbog lagane pamučne teksture, multifunkcionalno ćebence za bebe je jednostavno za održavanje i udobno za korišćenje, što će bebi omogućiti prijatne trenutke na njemu.

Multifunkcionalno ćebence za bebe objedinjuje 9 funkcija koje majkama novorođenčadi, kao i male dece svakodnevno olakšavaju boravak sa njima i iz tog razloga ovo ćebence predstavlja neophodni deo opreme za bebe. Koristi se duži vremenski period, od rođenja deteta, pa sve dok dete ne prestane da koristi sedište za auto.

Multifunkcionalno ćebence za bebe odgovara svim dodacima za bebi opremu, lako i brzo se namešta na svaki njen deo i na taj način dobija multifunkcionalnu primenu za korišćenje u bilo koje vreme i na bilo kom mestu.

Multifunkcionalno ćebence za bebe ima 9 funkcija i koristi se kao:

 • navlaka za kolica
 • navlaka za ležaljku
 • ćebence sa kapuljačom
 • navlaka za hranilicu
 • podloga za igru
 • navlaka za auto sedište
 • marama za dojenje
 • navlaka za nosiljku
 • vreća za spavanje za novorođenče

Navlaka za kolica

Savršeno odgovara kolicima za bebe. Lako se namešta na kolica. Kroz otvore se provlače sigurnosni pojasevi za dete, a trake sa strane služe za vezivanje i pričvršćivanje za kolica. Multifunkcionalno ćebence štiti kolica od nečistoća i oštećenja, a njegova meka i nežna tekstura omogućava da se dete oseća prijatno. Tokom vrućih letnjih dana smanjuje znojenje dece.


Navlaka za ležaljku

Ćebence odlično odgovara i ležaljci, odnosno relaksatoru. Omogućava zaštitu ležaljke od oštećenja i prljanja, a bebi daje prijatnost i udobnost. Kroz otvore se provlače sigurnosni pojasevi za pričvršćivanje deteta.


Ćebence sa kapuljačom

Multifunkcionalno ćebence može poslužiti i kao ćebence sa kapuljačom. Zakopčavanjem ćebenceta, dete će uvek biti pokriveno i zaštićeno.


Navlaka za hranilicu

Veoma lako se montira na hranilicu. Kroz otvore se provlače sigurnosni pojasevi za pričvršćivanje deteta. Hranilica je na taj način zaštićena od prljanja i oštećenja, a ukoliko se ćebence zaprlja, može se lako oprati u veš mašini.


Podloga za igru

Može se koristiti kao piknik ćebence na spoljašnjim površinama, kao i u kućnom domu.

Navlaka za auto sedište

Predstavlja odličnu navlaku za dečije sedište za auto. Lagana pamučna tekstura će smanjiti i upiti znoj, a koža bebe će ostati suva i nežna. Istovremeno štiti sedište automobila od nečistoća i hrane, u kojoj deca mogu slobodno uživati tokom vožnje.

Marama za dojenje

Ćebence može poslužiti i kao marama za dojenje, koja omogućava privatnost majkama pri dojenju. Deblja traka se stavlja oko vrata majke i na taj način majka može dojiti bebu u sredini koja je mirna i skrivena od pogleda javnosti. Majka pritom ima pogled na bebu, a pamučna tekstura omogućava prozračnost. Donji deo marame služi kao priručni džep za cuclu, maramicu i slične stvari koje mogu biti potrebne prilikom dojenja.

Navlaka za nosiljku

Savršeno odgovara nosiljci, odnosno transporteru. Kroz otvore na ćebencetu se provlače sigurnosni pojasevi za pričvršćivanje deteta. Štiti nosiljku od oštećenja i prljanja, dok bebi pruža udobnu i komfornu podlogu.

Vreća za spavanje za novorođenče

Ćebence se koristi još od najranijih bebinih meseci, kao vreća za spavanje. Sa strane se nalaze dugmići koji se mogu zakopčati da ćebence dobije izgled vreće za spavanje. Nežno, udobno i toplo za bebu, a pritom veoma praktično za nameštanje.

Sastav:

62% pamuk, 26% poliester i 12% likra.

Dopunski materijal (kapuljača i trake): 100% pamuk.
Masa tkanine: 394g/m2 .

Tkanina je idealne teksture, koja je prijatna za bebinu kožu i ne iritira je. Češljani pamuk daje vrlo visok kvalitet ovom proizvodu, zimi bebu greje, a leti smanjuje znojenje i upija znoj, tako da koža bebe uvek bude suva i čista. Zbog većinskog dela pamuka u sastavu, multifunkcionalno ćebence za bebe se lako održava, oslobađa nečistoća čak i pri pranju na niskim temperaturama. Brzo se suši i ne gubi formu pri pranju.

Multifunkcionalno ćebence za bebe je udobno za decu i praktično za roditelje, ima 9 funkcija i 9 briga manje i za roditelje i bebe.

Multifunkcionalno ćebence za bebe je proizvod koji je patentiran u Državnom zavodu za industrisku sopstvenost, u Makedoniji, pod brojem 780 ID/2015/9, 14-22/7-2015, kao i u Australiji, pod brojem 201712141, IP Australia.Komentari

 • Posetilac - 12.07.2018.

  Poštovani, Kako se održava ovo ćebe i na koliko stepeni se pere u mašini? Hvala unapred, Maja » Odgovori na komentar

  • Admin - 12.07.2018.

   Poštovana Majo, ćebence se održava jednostavno pranjem, ručno ili u mašini na 30-40 stepeni.

 • Sonja - 17.01.2019.

  Bila sam skeptična kada sam pročitala koje su to sve funkcionalnosti koje pruža ova ćebe. Sada kada se moja beba otima o ovo ćebe želim da pohvalim ovaj proizvod i uopšte brend pro100healthy jer su im svi proizvodi namenjeni lepšoj strani životu, poboljšanju zdrvalja. Hvaaaaala puno. Hvala vam za ovaj komentar. Drago nam je da beba uživa » Odgovori na komentar

  • Admin - 18.01.2019.

   Hvala vam za ovaj komentar. Drago nam je da beba uživa

 • Sonja - 08.02.2019.

  Iako mi se u prvom momentu učinilo skupo, postalo je nezamenljiv pratilac u našim avanturama.Jako je praktično jer može da se pere,pa ne moramo da prljamo kolica ili auto sedište. » Odgovori na komentar

Pošalji komentar