Micelarna voda 500ml

Micelarna voda 500ml

600,00 RSD

Micelarna voda nežno čisti kožu, temeljno uklanja nečistoće i ostatke šminke.

Možemo je koristiti za čišćenje lica, vrata i biste, područja oko očiju i oko usana, za sve pregibe ili nabore kože, bez narušavanja prirodne ravnoteže i vlažnosti kože.Reddit

Detaljni opis

Active Face Care
Micellar Water  • Micelarna voda

Ulje smilja (Lat.Helichrysum italicum, Eng. Imortelle-besmrtno) dobilo je reputaciju da ima moć da izbriše tragove vremena na licu. Ono snažno deluje protiv bora, revitalizujući umornu kožu. Zrelu kožu, koja je izložena  negativnom dejstvu slobodnih radikala u ćelijama, kao i negativnim spoljašnjim uticajima, takođe dubinski regeneriše. Jedno je od najboljih sredstava za otklanjanja hematoma na koži (modrica).

Palmino ulje sadrži veću količinu prirodnog glicerina, koje temeljno čisti kožu, kao i  vitamine C i E, koji su snažni antioksidanti.

Kokosovo ulje (Cocos nucifera) se smatra najbližom supstancom ljudskoj koži. Bogato je antibakterijskim komponentama, tako da balansira rad lojnih žlezda kod osoba sa mešovitom i masnijom kožom. Idealno je za korišćenje tokom letnjih meseci zbog njegove lagane teksture.

Sanovita micelarna voda se preporučuje za sve tipove kože, pa i onu najosetljiviju, posebno u noćima kad ste preumorni da bi stajali u kupatilu i čistili lice sa Mlekom, Tonikom, pa na kraju vodom. Tada ovaj preparat postaje Vaš najbolji kozmetički prijatelj. Iza čišćenja, potrebno je da umasirate „Sanovita“ kremu za Vaš tip kože (vodič za pravilnu upotrebu preparata možete naći na kraju Kataloga). Kao i svi ostali proizvodi „Sanovita“ linije, Micelarna voda je organski preparat. Proizvedena je  isključivo od  prirodnih sirovina, bez sintetičkih boja, mirisa, konzervansa i parabena.

Očistite svoju kožu na prirodan način, istovremeno  je i negujući... 


Način upotrebe
 

Dovoljno je naneti micelarnu vodu na vatu i očistiti željeno područje.

Na koži ostavlja prijatan osećaj mekoće, a koristi se bez ispiranja.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar