Krema za ruke 75ml

Krema za ruke 75ml

660,00 RSD

Visokokvalitetna krema bogata najfinijim biljnim uljima i mineralima kako bismo rukama osigurali kompletnu vrhunsku negu i zaštitu.

Iskustvo pokazuje da se redovnom upotrebom ove kreme uklanjaju pege i razni drugi poremećaji pigmentacije kože.Reddit

Detaljni opis

Body Care
Hand Cream

Gavez (Symphytum officinale) – koren ove biljke sadrži visoki procenat lekovitog alantoina, hormona koji, samo ako se nalazi u svom prirodnom obliku, podstiče stvaranje novih ćelija kože. Pojačava cirkulaciju krvi u dermu, što rezultira povećanom proizvodnjom svih gradivnih elemenata kože, a naročito minerala, vitamina i proteina. Samleven koren ove biljke u kremi za ruke dubinski neguje kožu ruku koja je najviše izložena negativnim spoljnim uticajima.

Ren (Cochlearia armoracia) se upotrebljava u ishrani kao zdrav začin, ali i u medicinske svrhe, jer sadrži veliku količinu vitamina C, sumpor, amino-kiseline, glukozu i eterična ulja. Kozmetičku primenu ima svež sok korena rena, koji hrani i podmlađuje suvu kožu, a vrlo uspešno otklanja različite hiperpigmentacije na koži i izbeljuje ten.

Koža na rukama vrlo je osetljiva i treba joj osigurati dodatnu negu i zaštitu. Najčešće se za preparate za lice izdvaja mnogo novca, dok se za ruke odaberu jeftiniji preparati. Poznato nam je da koža na rukama pokazuje godine i da se to kozmetičkim zahvatima teško može promeniti. Upravo je zato Sanovita tehnički tim kreirao ovu kremu. Iskustva korisnika pokazuju jak uticaj Sanovita kreme za ruke na uklanjanje pega i drugih problema pigmentacije na koži.


Način upotrebe
 

Upotrebljavati svakodnevno više puta, u svakoj prilici, u dinamici koja zavisi od tipa kože ruku.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar