Krema za problematičnu kožu 50ml

Krema za problematičnu kožu 50ml

1.080,00 RSD

Ovaj proizvod sadrži biljke koje povoljno utiču na dubinsko čišćenje kože, ne remeteći pri tome rad žlezda u potkožnom tkivu.

Krema nakon nanošenja ostaje na koži i tako ima jače i produženo delovanje, stoga ju je važno koristiti nakon čišćenja tonikom.Reddit

Detaljni opis

Special Face Care
Repair Cream

Propolis je poznati prirodni antibiotik koji uz to ima i antivirusno i antiseptičko dejstvo, potrebno za prevenciju i eliminaciju akni. Propolis čisti pore, balansira kožu i ubrzano sprečava upalne procese.

Ruzmarin (Rosmarinus officinalis) se takođe u vidu eteričnog ulja, koristi u kremama koje su prvenstveno namenjene nezi masne kože, zato što blagotvorno dejstvo ispoljava u regulisanju rada lojnih žlezda. Koristi se i u tretmanu akni. Intenzivira prokrvljenost kože, eliminiše toksine i nagomilavanje vode u tkivu što omogućava njegovu široku primenu.

Ovi prirodni sastojci čine Sanovita kremu za problematičnu kožu nežnim i prirodnim proizvodom koji će eliminisati toksine iz vaše kože.


Način upotrebe
 

Sanovita krema za problematičnu kožu je hidratantna i pogodna za dnevnu negu, dok se u toku noći koristi regenerativna krema za nečistu i problematičnu kožu (videti tabelu na kraju kataloga). Nanosi se posle čišćenja lica tonikom.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar