Hijaluronski serum sa vitaminom C 30ml

Hijaluronski serum sa vitaminom C 30ml

1.300,00 RSD
Cena za region:
10,83 EUR
* Cene u EUR-ima su informativnog karaktera, uz detaljnija objašnjenja u priloženoj Izjavi o konverziji.


Vitaminski serum C namenjen je mlađim osobama s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci.

Posebno se preporučuje svima koji najveći deo vremena provode u zatvorenim prostorima ili delovima grada gde je primetno zagađenje vazduha.Reddit

Detaljni opis

Special Face Care
Hyaluronic Serum With Vitamin C

Sanovita Vitaminski C serum obogaćen hijaluronskom kiselinom i MSM-om na kožu deluje kao snažan antioksidans i podstiče proizvodnju kolagena. Dermatološka testiranja dokazala su snažan efekat vitamina C u smanjenju oksidativnog stresa kože, te kod visokog zagađenja vazduha koje prouzrokuje ubrzano starenje kože i hiperpigmentaciju.

U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom kao jedan od najsnažnijih antioksidanasa učvršćuje kožu i podstiče proizvodnju kolagenih vlakana.

Kako je poznato da je C vitamin snažna kiselina rastvorljiva u vodi i kao takva nepodesna za upotrebu direktno na koži i nestabilna u kontaktu sa vazduhom, u proizvodnji ovog seruma upotrebljen je estar vitamina C koji se postepeno ‘otpušta’ u kožu i ima produženo delovanje.

Smanjuje vidljivost hiperpigmentacije, smanjuje oksidativni stres kože, ublažava prve bore, poboljšava mladalački izgled kože,učvršćuje kožu i podstiče proizvodnju, kolagena sadrži 10% aktivnog vitamina C. Sanovita vitaminski C serum je odličan izbor ukoliko želite da preventivno stanete na put borama!


Način upotrebe
 

Na očišćeno lice i vrat Mlekom za čišćenje i Tonikom ili Micelarnom vodom, nanosi se serum. Za optimalan rezultat najbolje je serum koristiti kao podlogu za dnevnu kremu. Koristi se dva puta dnevno.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar