Gel za vene 250ml

Gel za vene 250ml

600,00 RSD

Svakodnevna primena gela za vene smanjuje osećaj težine u nogama, stimuliše perifernu cirkulaciju i smanjuje otok, bol i druge neprijatnosti koje su nastale usled slabosti venske cirkulacije.

Pojedine komponente deluju na relaksaciju mišića i smanjuju grčeve u nogama.

 Reddit

Detaljni opis

Special Care
Vein Gel

Gel za vene sadrži veoma efikasne aktivne supstance lekovitog bilja, koje pomažu kod teškoća u cirkulaciji, nastalih kao posledica proširenih vena, ispucalih kapilara i oštećenja zidova krvnih sudova.

Divlji kesten (Aesculus hippocastanum) je jedan od najboljih i najdragocenijih lekova prirode , sadrži aktivnu komponentu escin, koja je odgovorna za smanjenje otoka i bola. Ekstrakt divljeg kestena smanjuje upalne procese, povećava čvrstinu krvnih sudova, pojačava otpor venskih kapilara i smanjuje njihovu propustljivost za tečnost .

Neven (Calendula officinalis) je najšire korišćena biljka u fitoterapiji širom sveta. Sadrži saponine, tanin, karotenoide, etarska ulja i flavonoide zahvaljujući kojima ima protivupalno dejstvo. U narodnoj medicini koristi se za terapiju rana koje sporo zarastaju, posekotine, opekotine i sva stanja u kojima je potrebno da se regeneriše koža.

Svakodnevno nanošenje Sanovita gela za vene može imati značajan pozitivan efekat na izgled i funkcionisanje nogu i drugih delova tela gde cirkulacija može biti otežana.


Način upotrebe
 

Gel se nanosi laganim kružnim pokretima nekoliko puta dnevno.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska

 


Komentari

Pošalji komentar