Gel za reumu 250ml

Gel za reumu 250ml

600,00 RSD

Narodski pojam „reuma“ obuhvata širok spektar tegoba kao što su bolovi u mišićima, zglobovima i tetivama, dok savremena medicina pod ovim pojmom podrazumeva mnogo širi spektar bolesti.

Sanovita je za Vas pripremila savršen spoj lekovitog bilja - divljeg kestena i arnike uz dodatak mentola i kamfora.

 Reddit

Detaljni opis

Special Care
Rheumatic Gel

Arinika (Arinica montana) je u narodnoj medicini poznata još od 1500. godine kao biljka koja se koristi za: smirivanje bolova u mišićima, smanjenje upalnih procesa, kod uganuća i modrica (nastalih kao posledica sportskih povreda), kod bolova u zglobovima i kod otoka koji su nastali kao posledica preloma kostiju.

Kamfor je smolasta materija, glavni je sastojak etarskog ulja kamforovog drveta (Cinnamomum camphora) koje je poreklom iz Azije i koristi se za reumatske bolove, bolove u mišićima i neuralgije. Ne sme se stavljati na otvorene rane jer može iritirati kožu.

Mentol otklanja manje bolove koji nastaju kao posledica upale zglobova i tetiva kao i bolove usled istegnuća mišića i uganuća zglobova. Upravo ovi prirodni sastojci čine Sanovita gel za reumu odličnim u borbi protiv reumatoidnih poremećaja!

Reumatske bolesti spadaju u najstarije bolesti od kojih pati čovečanstvo. Deformiteti zglobova mogu se videti i na skeletima koji su stari nekoliko hiljada godina.


Način upotrebe
 

Gel se nanosi na bolno mesto laganim kružnim pokretima nekoliko puta u toku dana.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska

 


Komentari

Pošalji komentar