Dnevna krema 50ml

Dnevna krema 50ml

1.440,00 RSD

Hidratantna krema za Vašu potpunu dnevnu zaštitu i negu.

Dnevna krema kreirana je da štiti i neguje kožu tokom celog dana. Lagana je i brzo se upija, tako da je idealna kao podloga za dekorativnu šminku.

 Reddit

Detaljni opis

Active Face Care
Day Cream

Ulje pšeničnih klica (Triticum vulgare) jedan je od najvažnijih prirodnih izvora vitamina E, ali je i prirodno sredstvo za podmazivanje sa sposobnošću zadržavanja vlage unutar kože na duže vreme. Takođe je dobro poznati prirodni antioksidant koji usporava starenje.

Ulje makadamije (Ternifolia) se izuzetno lako i brzo upija, bogato je vitaminom A koji obnavlja ćelije i jača imunološki sistem, kao i vitaminom E koji usporava starenje. Ulje makadamije je takođe vrlo efikasno u zaštiti od UVA i UVB zračenja.

Ako imate osetljiviji tip kože, možete osetiti kao da koža lagano bridi i da se crveni. Sanovita dnevna krema je vrlo aktivna, bogata biljkama koje podstiču cirkulaciju u koži i intenzivniju razmenu materija. Važno je, međutim, da to crvenilo nije izazvano agresivnim hemijskim supstancama koje naša kozmetika ne sadrži! Voda se na koži ne zadržava dugo pa gubitak vlage treba nadoknaditi dnevnom kremom koja sadrži supstance zadužene da poboljšavaju njeno vlaženje.


Način upotrebe
 

Koristi se svako jutro samostalno ili nakon hidratantnog seruma protiv bora, laganim nanošenjem na kožu lica, vrata ili dekoltea.


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar