CC Krema 50ml

CC Krema 50ml

1.440,00 RSD

CC krema je „7 u 1“ formula, koja ujednačava ten (prekriva nesavršenosti kože poput fleka, pega, znakova umora...), neguje i štiti kožu od negativnih spoljašnjih uticaja (smog, vetar, sunce...), prekriva crvenilo kože.

Sanovita CC krema hidratizuje kožu (pospešuje njenu vlažnost), daje prirodan izgled koži, ispoljava snažno dejstvo u borbi protiv starenja i ima zaštitni faktor od sunčevog zračenja (SPF 12) CC krema je lagane teksture.Reddit

Detaljni opis

Special Face Care
CC Natural Cream

Ulje smilja (Lat.Helichrysum italicum, Eng. Imortelle-besmrtno) dobilo je reputaciju da ima moć da izbriše tragove vremena na licu. Ono snažno deluje protiv bora, revitalizujući umornu kožu.

Ulje makadamije (Macadamia integrifolia) se izrazitom brzinom upija u kožu, prodirući u tkivo i krvotok. Ne ostavlja mastan trag na koži i u dodiru sa ćelijama kože stvara veću količinu vode. Ne iritira kožu, hidrira je i regeneriše.

Sanovitina laboratorija, kreirala je prirodnu CC kremu, kao najnoviju generaciju multifunkcionalne kreme, koja dubinski neguje kožu, ali ujedno ima i sve odlike savršenog make up-a. 

Sanovita multifunkcionalna CC krema dubinski brine o vašoj koži.


Način upotrebe
 

Na očišćeno lice i vrat Mlekom za čišćenje i Tonikom ili Micelarnom vodom , umasirajte Dnevnu kremu, a 10 minuta kasnije nanesite CC kremu, umesto pudera. Za osobe sa izrazito suvom kožom, preporučujemo umesto Dnevne, Kremu protiv bora. Ukoliko je Vaša koža masna i ima akne, nemojte ih prekrivati CC kremom. 


UVOZNIK: NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun
Zemlja proizvodnje: Hrvatska


Komentari

Pošalji komentar