Informacije za prijavljivanjex

* Required Fields

Kreirajte korisnički nalogx

* Required Fields

Povratak na prijavu

Zaboravili ste lozinku?x

Molimo vas unesite vašu email adresu ispod. Poslaćemo vam link za resetovanje lozinke.

* Obavezna polja

Povratak na prijavu

Set posuđa Idila зум

Komplet posuđa Idila

Na stanju

Komplet posuđa "Idila" od plemenitog čelika predstavlja jedinstveno i trajno rešenje, napredne tehnologije i inovativnog dizajna, za pripremu zdrave hrane.

Podeli ovu stranicu

Regularna cena: 39.600,00 din.

Special Price 30.000,00 din.

Regularna cena: 39.600,00 din.

Special Price 30.000,00 din.

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Zemlja porekla N/A

Opis proizvoda

Opis proizvoda

Akcija traje od 12.04.2019. - 12.07.2019

Komplet posuđa "Idila" - set posuđa od inoxa

Komponente seta savremeno dizajniranog posuđa Idila izabrane su na pažljiv način, kao optimalno rešenje za porodicu koja vodi računa o zdravlju i kućnom budžetu. Namirnice se u ovom posuđu pripremaju bez dodavanja vode i masnoće. Konačan rezultat takve pripreme je je ukusnija i zdravija hrana, sa sačuvanim vitaminima i hranljivim sastojcima, te manje kalorija u odnosu na istu količinu hrane spremljene na konvencionala način i uz značajnu uštedu energije čak do 70%.

Pravilan način ishrane podrazumeva podjednaku zastupljenost svih namirnica u što prirodnijem obliku, uz očuvanost osnovnih sastojaka hrane neophodnih organizmu (ugljeni hidrati, belančevine, masti, vitamini i minerali), što se potiže upotrebom kompleta posuđa Idila.

Izrađen je od oplemenjenog čelika Cr/Ni 18/10, koji po svojim karakteristikama odgovara svim zahtevima za spremanje i čuvanje namirnica u higijenski ispravnom stanju.Ova vrsta čelika ima dug vek trajanja, ne oksidira, ne korodira, odlukuje se velikom čvrstoćom, ima visoki stepen hemijske neutralnosti, antibaktericidan je, te omogućava apsolutnu neutralnost mirisa i ukusa.

Osim kvalitetnog materijala og koga je napravljen, komplet posuđa Idila poseduje i akutermno dno, koje dopronosi da hrana nakon njene pripreme dugo ostane topla bez potrebe naknadnog podgrevanja, ukoliko se obrok servira malo kasnije od njegove pripreme. Ovo posuđe je višefunkcionalno, u njemu se namirnice mogu spremati i na tradicionalni način, ali takođe uz mogućnost kuvanja bez vode ili prženja bez masnoće. Višefunkcionalnost se ogleda i u činjenici da se na jednom toplotnom telu može pripremiti nekoliko jela istovremeno.

U delu kompleta posuđa Idila namenjenom termičkoj obradi hrane (šerpe i tiganj), kuvanje je moguće bez vode, zahvaljujući činjenici da veći deo namirnica u svom sastavu sadrži vodu, tako da se njihovo tretiranje praktično obavlja u vodenoj pari. Pečenje mesa bez ulja ili bez masti izvodljivo je iz razloga što meso u svom sastavu već sadrži prorodnu masnoću i na taj način se termički obrađuje u sopstvenim sokovima.


Tehnički opis i funkcionalne mogućnosti kompleta posuđa Idila

 • Stalna i laka kontrola temperature
 • Ručice koje se ne zagrevaju prilikom kuvanja
 • Višeslojno termoakumulaciono dno od 10mm raspoređuje toplotu i štedi električnu energiju
 • Superioran metal, napredna tehnologija, dugotrajnost i moderan dizajn 
 • Multifunkcionalnost posuđa omogućava pripremu više vrsta jela istovremeno
 • na jednoj grejnoj površini (sistem posuđa)
 • Lako se koristi i održava (može se koristiti u rerni ako se skinu drške, prati u mašini za sudove, držati u frižideru)
 • Odgovara svim izvorima toplote


Delovi kompleta posuđa Idila

 • Duboka šerpa sa poklopcem i termokontrolorom Ø16 cm (1,8 l)
 • Duboka šerpa sa poklopcem i termokontrolorom Ø20 cm (3,1 l)
 • Tiganj sa poklopcem i termokontrolorom Ø24 cm (2,5 l)
 • Kombi činija sa poklopcem Ø20 cm
 • Kombi činija sa poklopcem Ø24 cm
 • Vakuum dugme

Hrana spremljena u kompletu posuđa Idila je očuvana nutritivno i vitaminski, sa prirodnim ukusom, teksturom, oblikom, aromom i bojom, ne može zagoreti i ne sadrži kancerogene sastojke. Kontrolisanje kuvanja namirnica se obavlja pomoću termokontrolora.

Načini plaćanja

Artikal Maloprodajna cena u EUR sa PDV-om za jednokratno plaćanje  Maloprodajna cena u EUR sa PDV-om za plaćanje na rate 25% avansnog plaćanja kao uslov za isporuku robe u EUR Iznos svake od 6 pojedinačnih rata u EUR
Idila komplet posuđa 330€ 350€ 87.5€ 43.75€

Pregledi

Pregledi

Napišite svoj komentar

Vi pregledate: Komplet posuđa Idila

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

  ☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆
Cena
Vrednost
Kvalitet

Oznake proizvoda

Oznake proizvoda

Koristite razmake za odvajanje oznaka. Koristite pojedinačne citate (') za fraze.

Moja korpa

Nemate proizvoda u vašoj korpi za kupovinu.