Login Infomationx

* Required Fields

Create Account Infomationx

* Required Fields

Back to Login

Forgot Your Password?x

Please enter your email address below. You will receive a link to reset your password.

* Required Fields

Back to Login

Zeozub - nežna, efikasna i prirodna nega Vaših zuba

Šta jednu pastu za zube čini dobrom i kvalitetnom? Na osnovu čega Vi birate preparate za oralnu higijenu? Poslednjih godina sve više slušamo o štetnosti fluora, pre svega u vodi za piće i pastama za zube.

Zeozub - nežna, efikasna i prirodna nega Vaših zuba

Šta jednu pastu za zube čini dobrom i kvalitetnom?

Na osnovu čega Vi birate preparate za oralnu higijenu?

Poslednjih godina sve više slušamo o štetnosti fluora, pre svega u vodi za piće i pastama za zube. Nažalost, živimo u ubeđenju da je on koristan za naše zdravlje,ali to je daleko od istine.

Fluor su nacisti i staljinisti stavljali u vodu logorašima da bi bili ravnodušni prema svemu. Ispijanje fluorisane vode i korišćenje zubnih pasti sa fluorom omogućava da fluor uđe u krvotok i dođe do kostiju.

U kostima se fluor taloži i vremenom narušava zdravlje i pravilno funkcionisanje organizma.

Naučnici su došli do saznanja da pranje zuba sa fluorisanim pastama ne sprečava u velikoj meri nastanak karijesa,već samo uništava pored loših i dobre bakterije koje se nalaze u našoj usnoj duplji. Fluor utiče na centralni nervni sistem, izaziva respiratorne problemen i probleme sa kostima i mišićima.Naučnici sa Harvarda su došli do otkrića da fluor smanjuje IQ kod dece u razvoju.

Da li Vas je ovo navelo na razmišljanje?

Renomirana austrijska kompanija Panaceo se već dugi niz godina bavi proizvodnjom suplemenata i preparata za podršku zdravom načinu života. Panaceo za svoje proizvode koristi najčistiji i najkvalitetniji zeolit koji je aktiviran jedinstvenim procesom PMA.

Tehnologija PMA povećava i poboljšava efikasnost prirodnog zeolita, klinptilolita.

Zeozub pasta sa zeolitom ima NATRUE sertifikat i 100% je prirodna.


Zeozub natrue

Zeolit je kamen vulkanskog porekla koji se više od dve decenije koristi u detoksifikaciji organizma, kao preventiva i kao pomoćno sredstvo u lečenju raznih bolesti.

Najnovije studije su pokazale da materije koje u sebi sadrže silicijum, kao što ga sadrži prirodni zeolit, mogu u velikoj meri da pomognu organizmu, otklone štetne materije i ubrzaju proces ozdravljenja.

Napomenućemo da se zeolit koristi kod osoba:

  • koje su izložene zračenju i hemioterapiji,
  • kod osoba sa oboljenjima jetre,
  • gastritisom,
  • u borbi protiv dijabetesa,
  • arterioskleroze,katarakte,
  • reumatskih oboljenja.

Zeolit nudi rešenje za mnoge tegobe i bolesti. Zeozub – prirodna pasta za zube sadrži:

  • Zeolit (ima blago abarazivno dejstvo,uklanja nečistoće i bakterije, detoksifijuje usnu duplju)
  • Organsko ulje mente( deluje antiseptički,antibakterisjki , ima antivirusno i analgetičko dejstvo, osvežava dah)
  • Organsku aloe veru (ublažava bol, regeneriše kožu i sluznicu, umiruje upalne procese, smanjuje krvarenje desni, nežno hladi)

Zeolit

Preporučujemo korišćenje Zeozub paste osobama koje imaju osetljive desni sklone krvarenju i čestim upalama, osobama koje su sklone aftama i fistulama u ustima, osobama koje pate od paradentoze, osobama koje planiraju ili su imale neku oralnu operaciju ili stomatolški zahvat.

Za sve one koji žele da izbegnu štetne sastojke, naročito fluor, za sve oni koji cene ono što nam je priroda podarila i koji traže bolje i kvalitetnije proizvode kako bi očuvali svoje i zdravlje svojih bližnjih, tu je Zeozub, 100% prirodna pasta sa zeolitom. Nije preporučljiva za decu mlađu od 6 godina.

Zezub je nežna, temeljna i 100% veganska pasta za zube. Proizvodni proces Zeozub paste je ekološki prihvatljiv i podržava očuvanje vrhunskih sirovina. Ne sadrži mineralna ulja, veštačke boje i mirise i ostale štetne sastojke. Nije testirana na životinjama.

Category: Novosti

Write Your Comment

My Cart

You have no items in your shopping cart.