Informacije za prijavljivanjex

* Required Fields

Kreirajte korisnički nalogx

* Required Fields

Povratak na prijavu

Zaboravili ste lozinku?x

Molimo vas unesite vašu email adresu ispod. Poslaćemo vam link za resetovanje lozinke.

* Obavezna polja

Povratak na prijavu

Najbolji način da prečistite vazduh u stanu ili kancelariji

Upotrebom aparata Nobel-Ambilife snabdećete vaše domove i radne prostorije ne samo prečišćenim, već i dezinfikovanim vazduhom, bez štetnih materija, bakterija i virusa.

Najbolji način da prečistite vazduh u stanu ili kancelariji

Kvalitet vazduha u zatvorenom je izuzetno važan, jer ljudi većinu svog života provode u zatvorenim prostorijama.

Često nismo ni svesni koliko  vremena provodimo u zatvorenom prostoru. Posle višečasovnog radnog dana u kancelariji dolazimo u u zatvoren prostor naših domova, gde je, kao i u kancelarijama, vazduh pun štetnih i potencijalno opasnih materija: pesticida, isparenja kućne hemije, prašine, duvanskog dima, aerosola različitih sprejeva, dlaka kućnih ljubimaca, virusa i bakterija...

Ovi zagađivači vazduha mogu prouzrokovati:

  •     iritacije oka, nosa, grla i pluća,
  •     astmu i alergijske simptome,
  •     kijavicu i teško disanje,
  •     prehladu i grip,
  •     glavobolju
  •     nesanicu

Novija naučna istraživanja  pokazuju da vazduh u zatvorenom prostoru veoma često može da bude zagađeniji i sa težim zdravstvenim posledicama nego zagađeni vazduh napolju, čak i u velikim industrijskim centrima. Vazduh koji udišemo može biti 25 do 100 puta zagađeniji od vazduha spolja.

Za ljude koje pate od astme, alergije i drugih disajnih bolesti ovo predstavlja istinsku opasnost s kojom se moraju svakodnevno suočavati.

Upravo zato preporučujemo vam najbolji prečišćivač vazduha Nobel-Ambilife. Ovaj inovativni prečišćivač vazduha je rezultat saradnje ruskih, nemačkih i švajcarskih naučnika.

On praktično predstavlja medicinski uređaj u varijanti za kućnu upotrebu, s obzirom da se  koristi u zdravstveno-medicinskim ustanovama dugi niz godina.

Ono što prečišćivač vazduha za kućnu upotrebu Nobel-Ambilife izdvaja od svih drugih je fotokatalitičko dejstvo titanijum-dioksida koje razgrađuje štetne komponente iz vazduha.

Upotrebom ovog aparata snabdećete vaše domove i radne prostorije ne samo prečišćenim, već i dezinfikovanim vazduhom, bez štetnih materija, bakterija i virusa.

Write Your Comment

Moja korpa

Nemate proizvoda u vašoj korpi za kupovinu.