Informacije za prijavljivanjex

* Required Fields

Kreirajte korisnički nalogx

* Required Fields

Povratak na prijavu

Zaboravili ste lozinku?x

Molimo vas unesite vašu email adresu ispod. Poslaćemo vam link za resetovanje lozinke.

* Obavezna polja

Povratak na prijavu

Laku noć (i stvarno to mislimo)

Da bi čovek bio dobro raspoložen i oran za posao i dnevne obaveze i aktivnosti, treba dovoljno i dobro da spava. Dobar san je, istovremeno, i garant dobrog zdravlja.

Laku noć (i stvarno to mislimo)

Priča o koristima zdravog spavanja sve više dobija uporište i u stručnim krugovima i u javnom mnjenju.

Kada se govori o kvalitetnom spavanju, dobar krevet, dušek, kao i jastuk, presudni su činioci za to.
Nespavanje, ili loše spavanje, nepovoljno utiče na celokupan organizam, ruši imunitet i otvara prostor za delovanje infekcija.  Stoga je vrlo važno pronaći način da se odspava dovoljno i kvalitetno jer premalo sna može dovesti do povećane mogućnosti nesreće u saobraćaju, obolevanja od dijabetesa i srčanih bolesti, kao i gojaznosti.
Istovremeno, smanjuje se mogućnost reakcije i pamćenja novih podataka, a povećava mogućnost upadanja u depresivna stanja.

Određeni poremećaji sna predstavljaju upozorenje za neurološka stanja, koja mogu da se pojave i 15 godina kasnije.
Blizu 80 odsto ljudi koji su patili od lošeg spavanja ili potpune nesanice  imali su, u kasnijem životu,  problem sa centralnim i perifernim nervnim sistemom.

Danas postoje različiti načini lečenja nesanice a magnetna terapija koja spada u prirodne metode lecenja najčešće se primenjuje za ublažavanje bolova, vraćanje energije i kvalitetniji san.

Medicinski magneti mogu biti korisno pomoćno sredstvo za susbijanja bolova.
Delovanjem magneta na povredjeno i bolno mesto na telu podstiče cirkulaciju i protok kiseonika sto ubrzava prirodni tok ozdravljenja. Isto tako umiruje upalne procese.

U Japanu i drugim razvijenim zemljama, terapijski magneti su vec dugo vremena licencirani kao medicinski uredjaji.
Širom sveta, magnetna terapija se primenjuje u okviru fizikalne terapije kao proverena metoda za ubrzavanje oporavka pacijenata sa problemima koštano-zglobnog sistema.

Anatomski magnetini jastuk rešava problem sa nesanicom prvenstveno delujući na uzrok. Izrađen od memorijske pene, pruža potpunu udobnost i rešava problem nesanice na potpuno prirodan, neinvazivan način, istovremeno olakšavajući tegobe drugih hroničnih i akutnih stanja: astme, alergija, okoštavanja kičme, migrena, upala sinusa, hipertenzije, stresa i napetosti...

Napišite svoj komentar

Moja korpa

Nemate proizvoda u vašoj korpi za kupovinu.